Hlavní obsah

Slovácko začalo přípravu bez Trousila, Ondřejky, Lukáše a Petra

Fotbalisté prvoligového Slovácka začali přípravu bez čtyř hráčů z kádru uplynulé sezóny Jana Trousila, Václava Ondřejky, Jana Lukáše a Jakuba Petra, který se po skončení hostování vrací do druholigové Olomouce.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jan Trousil nezačal se Slováckem letní přípravu.

Článek

Hráči se po dovolené už na konci minulého týdne sešli na lékařských testech v Olomouci a někteří z nich si zahráli v pátek přípravný zápas v Čechovicích. Příprava nejlepšího moravského celku uplynulého ligového ročníku v plném tempu začala až dnes.

"Útočník Lukáš by měl zamířit do Třince. Ondřejka a Trousil si hledají angažmá. Žádnou novou posilu zatím nemáme, do přípravy se zapojilo šest juniorů. Mezi nimi je i juniorský reprezentant Bosny Eldar Civič," řekl ČTK tiskový mluvčí Slovácka František Ondříček. Na prvním tréninku chyběl Matěj Biolek, jenž po zranění ještě chodí o berlích, a pouze běžecký trénink absolvoval obránce Tomáš Košút.

Zápasovou přípravu začne Slovácko už ve středu v Boršicích, kde přivítá slovenskou Dubnici. Také v dalším herním programu se šestý tým první ligy zaměřil na slovenské soupeře. Postupně se utká se Žilinou, Slovanem Bratislava a Trenčínem. Vrcholem herní přípravy bude od 7. července pětidenní soustředění v Rakousku se dvěma zápasy se zahraničními celky. Generálku na ligu Slovácko odehraje 19. července s Třincem.

Reklama

Související témata: