Hlavní obsah

Koloušek ve Slavii asi skončil, možná zamíří do Panioniosu

PRAHA

Fotbalista Václav Koloušek po sporech se zástupci Slavie z pražského klubu s největší pravděpodobností odejde. Devětadvacetiletý záložník, který má v týmu českého vicemistra smlouvu ještě na dva roky, by mohl zamířit do Panioniosu Atény. "Varianta, že by Slavia dále využívala Kolouškových služeb, je nepravděpodobná," řekl tiskový mluvčí klubu Alexander Kliment.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Václav Koloušek zřejmě slávistický dres brzy vysvlékne.

Článek

Hráčův manažer Pavel Zíka už oficiálně informoval vedení Slavie o tom, že o fotbalistu má zájem Panionios. S řeckým klubem dnes podepsal dvouletý kontrakt trenér Josef Csaplár, který Kolouška vedl v Liberci i Slavii a má k němu velmi blízko.

"Další jednání o působení Kolouška se uskuteční v příštím týdnu. Pokud se kluby dohodnou a hráč bude s přestupem souhlasit, transferu nebude nic bránit," prohlásil Kliment. V případě, že k dohodě nedojde, bude se prý hledat další alternativa.

Situace okolo Kolouškova pokračování v týmu byla nejasná od chvíle, co fotbalista nestáhl návrh na arbitrážní řízení se Slavií kvůli dluhům, které k němu klub má. Červenobílí mu údajně dluží částku kolem miliónu korun.

Krize ve vzájemných vztazích vyvrcholila ve středu, kdy vedení klubu stáhlo fotbalistu ze soustředění v Krkonoších. Důvodem bylo prohlášení, v němž hráč kritizoval výroky trenéra Karla Jarolíma na jeho adresu. Kouč se předtím svěřil s pochybnostmi, zda Koloušek po prodělané léčbě leukémie zvládne letní přípravu v plné zátěži.

Reklama

Související témata: