Hlavní obsah

FANTASY: Věříme v plný bodový zisk Jablonce! Výhru by si měly připsat i Sparta a Plzeň

Po dalším úspěšném vystoupení Sparty v Evropské lize se oči hráčů Fantasy upírají opět k domácí soutěži. Čtrnácté kolo si ale nepřichystalo zrovna lehký oříšek k rozlousknutí, jelikož los soutěže si připravil velmi nejednoduché souboje na určení favorita. Pojďte se nyní podívat, jak 14. kolo tipují redaktoři Fantasy.

Věříme, že Hradec nedovolí Liberci inkasovat.

Článek

Ani změna trenéra nepřinesla Hradci Králové štěstí a nováček soutěže se dál trápí. Na předposlední České Budějovice a Brno ztrácí Hradec už šest bodů. Takže domácí mají nejvyšší čas na to, aby začali sbírat body. Proti Liberci to bude rozhodně tuhý boj, ale my věříme, že se domácím urvat nějaký ten bod povede. Obrana Hradce bude mít ulehčenou práci, jelikož Liberci bude chybět zraněný Pavelka. Do branky stavíme Koubka a do obrany Holeše.

Jablonec potvrdí tři body na domácí půdě

Jediným týmem, který má v našem výběru maximální zastoupení, je Jablonec. Ten protrhl dlouholetou smůlu a veze si výhru z Liberce. Jablonec bude na svém hřišti hostit Mladou Boleslav, a pokud chce i nadále živit naději na účast v evropských pohárech, musí na domácím hřišti bodovat. Do našeho výběru putuje nejproduktivnější hráč Fantasy Martin Pospíšil, který si připsal už 78 bodů.  Společně s ním se o útočné výpady domácích bude starat Kopic. Krýt záda bude této dvojici Kysela.

Hořava předvedl proti Spartě parádní výkon a my mu dáváme důvěru i v zápase v Jihlavě, kde určitě bude chtít všem dokázat, že nominace do reprezentace nebyla náhodná. Věříme i ve výhru Sparty, kterou sice nečeká jednoduchý zápas na půdě Slovácka, ale pokud předvede stejně soustředěný výkon jako proti Slovanu, neměl by pro ni být zisk tří bodů problémem.

Reklama

Související témata: