Hlavní obsah

Kozel musel zvýšit hlas, Dukla ani tak na body nedosáhla

Praha

Mohli se na svého soupeře bodově dotáhnout, ale nesvedli to. Fotbalisté Dukly se s Juliskou v posledním letošním ligovém duelu nerozloučili bodovým ziskem. I přes několik gólových šancí nedokázali skŕovat, naopak Mladá Boleslav byla velmi efektivní a vyhrála 2:0.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Nespokojený trenér Dukly Praha Luboš Kozel.

Článek

Takhle si podzimní loučení nepředstavovali. "Utkání jsme potřebovali zvládnout a nepodařilo se nám to. Nepovedl se nám vstup, kdy naše hra byla vlažná, nedostupovali jsme soupeře a prohrávali osobní souboje. Dovolili jsme Boleslavi dostat se do zápasu a herní jistoty. V tomto úseku jsme dostali velice laciný gól z rychle založeného protiútoku, kdy jsme špatně odhlavičkovali nákop do vápna," kabonil se trenér Luboš Kozel.

"Až od 25.-30. minuty jsme se vyrovnali boleslavské agresivitě, hru zjednodušili a před půlí jsme se dostali k naší normální hře. Bohužel tutová šance Máry Hanouska gólem neskončila. O poločase jsem v kabině trochu zvýšil hlas a pomohlo to. Vstup do druhé půle se nám povedl, ale šance Krmenčíka a Štetiny zůstala opět neproměněná. Následně jsme z rohového kopu dostali branku, která zápas rozhodla. Musíme zvýšit produktivitu, protože to je třetí zápas za sebou, kde si myslím, že máme více šancí než soupeř, ale bodový zisk je nulový," vadí Kozlovi.

Středočeši tak na podzim teprve podruhé vyhráli venku. "Chtěli jsme být aktivní hned po ztrátě míče i při výkopech Dukly, abychom byli ve střehu a nenechali domácí rozjet. To se nám první poločas až na pár minut v závěru celkem dařilo, navíc jsme se dostali do vedení, takže všechno hrálo pro nás. Začátek druhé půle nebyl úplně dle našich představ. Ale pak se to celkem srovnalo, navíc jsme se prosadili po standardce a zvýšili na 2:0. Myslím, že o výsledku bylo v podstatě rozhodnuto," souhlasil s kolegou kouč Karel Jarolím.

Reklama

Související témata: