Hlavní obsah

FANTASY: Jablonec jede vyloupit Budějovice!

fantasy

Na start 22. kola Fantasy si budeme muset počkat do soboty. Kompletní kolo odstartuje v Hradci Králové, kam přijede Sparta. Plzeň odehraje své utkání v Ostravě a Jablonec zajíždí ke svému utkání na půdu Českých Budějovic. Zajímavý duel bude hostit Eden, kam přijedou Bohemians 1905.

Kapitánem týmu jsme určili Egona Vůcha.

Článek

Hradci Králové se proti Spartě na domácím hřišti dlouhodobě daří. Ve prospěch domácích hovoří i výkony na domácí půdě, kde dokázali potrápit i Plzeň. My přesto věříme, že Sparta utkání zvládne a dokáže v Hradci zvítězit. V naší sestavě se objeví Bořek Dočkal, který má na svém kontě 120 Fantasy bodů a je na druhém místě tabulky fotbalistů. V naší sestavě ho doplní Jakub Brabec a David Lafata.

Jablonec v našem výběru reprezentují tři fotbalisté

Maximální zastoupení fotbalistů má v našem výběru i tým Jablonce. Severočeši jedou na hřiště Českých Budějovic. Nic jiného než tři body hosté neberou. V zádních řadách nastoupí Filip Novák, který se pyšní osmi góly a svůj účet by mohl rozšířit i v Českých Budějovicích. Ve středové řadě Nováka doplní Tomáš Pospíšil s Janem Kopicem, kteří by měli plnit roli hlavních producentů útočného snažení Jablonce.

Příbram doma přivítá Jihlavu. Domácí nedávají na svém hřišti body zadarmo a my věříme, že Jihlava si žádné neodveze. V obraně nastoupí Tomáš Zápotočný, který kromě defensivní činnosti podporuje i útoky svých kolegů. V dobré formě se předvádí i Martin Zeman, který se v našem výběru objeví taktéž.

Reklama

Související témata: