Hlavní obsah

V Liberci končí útočník Kerbr, Jefremov zůstává

Liberec

Kádr fotbalistů Slovanu Liberce doznal ještě před startem zimní přípravy prvních změn. Záložník či útočník Milan Kerbr se po půl roce vrací do Slovácka, s nímž se zástupci Liberce nedohodli na prodloužení jeho hostování. V severočeském celku naopak minimálně do konce sezóny zůstane ruský záložník Dmitrij Jefremov, který ve čtvrtém celku tabulky hostuje z CSKA Moskva.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Milan Kerbr (vpravo) končí v Liberci. Slovan se nedohodl se Slováckem na podmínkách.

Článek

Dvacetiletý Jefremov letos v dresu Liberce odehrál v lize šest utkání, dalších pět přidal ruský reprezentant do 21 let v Evropské lize, kde se jednou zapsal i mezi střelce. O šest let starší Kerbr nastoupil k 14 ligovým duelům, v nichž dal dva góly. V Evropské lize si zahrál devětkrát.

"Po sportovní stránce jsme chtěli, aby Kerbr pokračoval, protože si myslíme, že ještě neukázal vše, co v něm je," uvedl sportovní ředitel Liberce Jan Nezmar na klubovém webu.

"Už se ale adaptoval a jeho výkonnost by na jaře šla nahoru. Je to typ hráče, kterých v týmu moc nemáme, vysoký, soubojový, ale podmínky pro nás byly neakceptovatelné," dodal.

Reklama

Související témata: