Hlavní obsah

Slavia měla políčeno na hvězdného Slováka. Jednání ale ztroskotala

Praha/Istanbul

Měl se stát další vytouženou posilou, v pořadí již sedmou. Fotbalisté Slavie se ještě před odletem na soustředění do Španělska zajímali o slovenského záložníka Miroslava Stocha, který momentálně hájí dres Fenerbahce. Ve hře bylo půlroční hostování s opcí na budoucí přestup. Jenže, jak píší turecká média, jednání padla. Požadavky istanbulského celku byly příliš vysoké, a tak k finální dohodě nedošlo.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Sparty Praha Aleš Čermák (vlevo) brání Slováka Miroslava Stocha z Fenerbahce Istanbul.

Článek

V zimním přestupovém okně přivedli už šest hráčů. Jejich apetit po nových posilách neustával. Ale v případě Stocha, několikanásobného slovenského reprezentanta, narazili. Ačkoliv mají slávisté v zádech silný čínský kapitál, nedokázali splnit podmínky Fenerbahce.

Sedmadvacetiletý hráč nezažívá příliš povedené období. Pod nizozemským koučem Dickem Advocaatem moc nenastupuje. V lize dostal možnost v pěti duelech, v Evropské lize i s kvalifikací ve čtyřech. Odchod by byl logickým vyústěním...

Jenže ten se nekoná a Stoch tak nebude následovat Sýkoru, Tecla, Floa, Lüftnera, Kováře ani Alvira, kteří již kádr Sešívaných v lednu posílili.

Reklama

Související témata: