Hlavní obsah

Bláznivé spojení? Sparta znovu jedná s Vrbou! A nejspíš ho chce i Plzeň

Praha
Aktualizováno

Byl by to gól. A pořádný. Strůjce plzeňské slávy na letenské lavičce. Nic však zřejmě není nemožné. Fotbalová Sparta po mizerném jarním startu podle zákulisních informací znovu jedná s trenérem Pavlem Vrbou. Bývalý kouč české reprezentace je volný - a pikantní je, že v posledních dnech zesílily také spekulace o jeho návratu do Viktorie!

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kam zamíří bývalý trenér české fotbalové reprezentace Pavel Vrba...?

Článek

Bylo by to senzační spojení. Ale zdaleka ne tak bláznivé, jak se může na první pohled zdát. Sparta oťukávala Pavla Vrbu již na podzim. Tehdy však ještě byl koučem ruské Machačkaly, takže k dohodě nedošlo.

Teď je ovšem nedávný trenér české reprezentace volný a tudíž k mání. Okamžitě.

„Sparta Vrbu znovu oslovila a jedná s ním," potvrdil redakci iSport.cz dobře informovaný zdroj.

Sparta dala po podzimu důvěru mladému Davidu Holoubkovi, který však nemá potřebnou licenci. Proto početný realizační tým oficiálně zastřešuje Tomáš Požár.

Jenže Letenští po debaklu v Rostově vypadli z Evropské ligy a po nedělním výbuchu v Jablonci ztrácejí reálné šance na úspěch i v domácí soutěži.

Proto se nejspíš rozhodli reagovat okamžitě, dokud ještě šance na titul aspoň trochu žije.

Vrba je případným řešením i pro jeho Plzeň

Sparta tyto zprávy nijak nekomentuje. A je dost možné, že se dostane i v zákulisí do dalšího křížku s Plzní. O poznání déle již totiž běží zákulisím zprávy, že Vrba je často k vidění s vedením Viktorie.

Plzeň sice nedávno ústy svého ředitele Adolfa Šádka deklarovala, že není možné neustále dokola měnit trenéry, nicméně ani jí úvod jara nevyšel podle představ.

Proto zákulisní informace praví, že pokud Viktoria nezvládne nedělní ligový šlágr na Slavii, může se trenér Roman Pivarník obávat nejhoršího, protože Vrba je ihned k mání.

A teď, kdo s koho!? Je reálnější Vrbův návrat do Plzně, nebo třaskavý přesun k nesmiřitelnému rivalovi na Letnou...?

Reklama

Související témata: