Hlavní obsah

Rosický navnadil i bookmakery. Šance na reálný návrat letenské ikony podle nich rostou

Aktualizováno

Musel si počkat dlouhých 307 dnů, než se od posledního duelu s Mladou Boleslaví loni v září zase vrátil na hřiště. Stalo se v závěru utkání fotbalistů Sparty proti Blackburnu (1:0) na soustředění v Rakousku. I krátké představení Tomáše Rosického ovlivnilo bookmakery českých sázkových kanceláří. Podle pohybu vypsaných kurzů vzrostla šance, že letenská ikona zvládne v nové sezóně větší počet soutěžních zápasů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Rosický se po čase zase může usmívat...

Článek

Trvalý návrat Tomáše Rosického na fotbalové trávníky se opět stává aktuálním tématem. Povede se Rosickému návrat? Bookmakeři jsou si téměř jisti, že nastoupí alespoň v jednom zápase - kurz 1,10:1. Celkem velké naděje pro Rosického bookmakeři vkládají i do další sázky - nastoupí ve dvou a více zápasech - kurz 1,3:1. Naopak příliš nevěří tomu, že by si letos za Spartu vůbec nezahrál - 5,5:1.

„Všichni fandíme návratu Tomáše Rosického do soutěžního fotbalu. A podle jeho posledního vyjádření to vypadá, že se dostává do formy. Na podzim by dokonce mohl být největším trumfem kouče Stramaccioniho," odhaduje Petr Urbanec, bookmaker Tipsportu.

Bookmakeři jeho kanceláře dokonce jdou ještě do větších detailů - Rosický nastoupí v derby proti Slavii v kurzu 2:1. Pro velké fanoušky legendy českého fotbalu bude výzvou sázka na Rosického gól v derby, i když s vysokým kurzem 12:1.

„Chci věřit, že Rosický už má nejhorší za sebou. Proto považuji za téměř jisté, že ho uvidíme alespoň ve dvou či dokonce více ligových zápasech. Stejně jako všichni fanoušci mu návrat z celého srdce přeji," dodává Karel Brettschneider, bookmaker Chance.

„Je skvělé, že jsem se vrátil. Samozřejmě ještě nemám vyhráno. Zápasový fitness mi bude chybět, ale zatím to vypadá nadějně," řekl po utkání s Blackburnem sám 36letý záložník.

Kurzy na Tomáše Rosického v 1.-16. kole sezóny 2017/18:
nenastoupí v žádném zápase5,50 (původně 3,30)
nastoupí aspoň v jednom zápase1,10 (původně 1,25)
nastoupí v 0-1 zápase3,00 (původně 2,30)
nastoupí ve 2 a více zápasech1,30 (původně 1,50)
nastoupí v derby proti Slavii2,00
vstřelí gól Slavii Praha12,00
vstřelí alespoň 1 gól1,70
vstřelí v zápase hattrick30,00
Zdroj: Tipsport

Reklama