Hlavní obsah

Danny, Necid a spol. ve Slavii končí! Kapitán se o dovolené oženil

Aktualizováno

Fotbalisté Slavie zahájili letní přípravu bez čtyř hráčů, kteří patřili do kádru v minulé sezóně. Necidovi se Sobolem končí hostování, v Edenu nebude pokračovat ani Danny a Mingazov má svolení hledat si angažmá. Posilami jsou Martin Vantruba a Vladimír Coufal. Z hostování se pak vrací Jasmin Ščuk a Marko Alvir. Kapitán Milan Škoda se během dovolené stačil oženit.

Foto: slavia.cz

Milan Škoda se oženil s dlouholetou přítelkyní Terezou.

Článek
Fotogalerie

Sešívaní začali přípravu v pátek silovými testy. Hned v sobotu ráno odcestují na týdenní kondiční soustředění do rakouského Aigenu. Až tam se k týmu připojí řada hráčů, která dostala svolení se do přípravy zapojit o něco později.

Do přípravy áčka se už nezapojí čtveřice Danny, Necid, Sobol a Mingazov, která ve Slavii končí. Odchovanci Tomáši Necidovi končí roční hostování z tureckého Bursasporu a Slavia neuplatní opci na trvalý přestup. Eduard Sobol se po sezóně v Edenu vrací na Ukrajinu.

V Edenu nebude pokračovat ani portugalský záložník Danny. S vedením klubu se domluvil na předčasném ukončení smlouvy. Ruslan Mingazov pak má svolení hledat si nové angažmá.

V áčku nebude pokračovat ani Pavel Bucha, který se připojí k juniorce. Odchovanec klubu odmítl se Slavií prodloužit smlouvu z důvodu, že vedení klubu neakceptuje v novém kontraktu velmi nízkou výstupní klauzuli, jakou žádá hráč a jeho agent.

Hlásí se i nováčci

Příjemné starosti měl během dovolené kapitán týmu Milan Škoda, který podepsal životní kontrakt. Oženil se totiž se svou dlouholetou partnerkou Terezou. Pár dní poté navíc oslavil své první narozeniny jejich syn Samuel.

Trenér Jindřich Trpišovský má na úvod letní přípravy v mužstvu 28 hráčů včetně nováčků či navrátilců z hostování. Poprvé se v sešívaném představí dvě posily - brankář Martin Vantruba z Trnavy a obránce Vladimír Coufal z Liberce. Z hostování se pak vrací Jasmin Ščuk a Marko Alvir.

V přípravě se objeví i dva nováčci - Jonas Auer, který už okusil atmosféru v áčku v zimě, a Tomáš Freit. V přípravě s týmem už v minulosti byli i útočníci Jan Kuchta a Petar Musa.

Reklama