Hlavní obsah

Liberec začal přípravu bez Bosančiče a Bartla

Fotbalisté Liberce v pondělí zahájili letní přípravu na novou sezónu už bez záložníků Daniela Bartla a Srba Miloše Bosančiče. Oběma hráčům v šestém celku uplynulé ligové sezóny vypršela smlouva.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Srbskému záložníkovi Miloši Bosančičovi vypršela v Liberci smlouva.

Článek

Dosud jedinou libereckou posilou je slovenský záložník Martin Koscelník. Novým trenérem Slovanu se stal jeho krajan Zsolt Hornyák, který na lavičce nahradil Davida Holoubka. Záložníkům Zdeňku Folprechtovi a Michalu Obročníkovi na konci června vyprší smlouva a jejich budoucnost v klubu se bude stejně jako u liberijského záložníka Oscara ještě řešit. Všichni nicméně začali přípravu.

Z hostování se vrátili Tom Ulbrich, Ondřej Machuča a Radek Voltr, z juniorky pak přišel k A-týmu Dominik Gembický. Do přípravy Slovanu se zapojí rovněž konžský útočník Elvis Mashike Sukisa z Českých Budějovic a ofenzivní záložník Aleš Nešický z Táborska. Jejich přestup do severočeského klubu se nyní administrativně dotahuje.

Vedle Bartla s Bosančičem už s Libercem přípravu nezačali ani kapitán Vladimír Coufal, který přestoupil do Slavie, a Matěj Pulkrab, Filip Havelka, Tomáš Wiesner, Václav Pilař a Martin Graiciar, jimž skončilo hostování.

První přípravný zápas odehraje Liberec v sobotu proti druholigovému Ústí nad Labem.

Reklama

Související témata: