Hlavní obsah

Fotbalisté Brazílie i v oslabení otočili zápas a porazili Mexiko

TORREÓN

Fotbalisté Brazílie porazili i v oslabení v přípravném utkání Mexiko 2:1. Hosté sice v Torreónu ve 44. minutě přišli o vyloučeného Daniela Alvese, dvěma brankami Ronaldinha a Marcela však skóre otočili.

Foto: Tomas Bravo , Reuters

Brazilec Ronaldinho se raduje z gólu do sítě Mexika.

Článek

Mexiko se dostalo do vedení v desáté minutě po vlastní brance Davida Luize. Na rozdíl dvou branek mohl zvýšit těsně před přestávkou Andrés Guardado, penaltu po faulu na Javiera Hernándeze, za který dostal Alves druhou žlutou, však neproměnil.

Brazílie snížila v 79. minutě po přímém kopu Ronaldinha a vzápětí vstřelil vítězný gól Marcelo. Trenér Mexika José Manuel de la Torre si tak v 15. zápase připsal první porážku u týmu.

Loučení gólmana Sáncheze

Zápas, který kvůli nedávné přestřelce před stadiónem provázela přísná bezpečnostní opatření, byl také rozlučkou brankáře Oswalda Sáncheze s reprezentací. Osmatřicetiletý gólman proti Brazílii odehrál 100. utkání v národním týmu.

V Harrisonu prohráli fotbalisté USA přípravný duel s Ekvádorem 0:1 a v pěti zápasech pod novým trenérem Jürgenem Klinsmannem tak zatím vyhráli pouze jednou. Jedinou branku v úterý vstřelil Walter Ayoví. "V první půli jsme je k ničemu nepustili a sami jsme mohli dát šest gólů. Zápasy s týmy jako je Ekvádor jsou pro nás velká zkušenost, protože nás dokážou potrestat za jedinou chybu," prohlásil Klinsmann.

Přípravná fotbalová utkání:
Torreón: Mexiko - Brazílie 1:2 (1:0)
Branky: 10. vlastní Luiz - 79. Ronaldinho, 83. Marcelo. ČK: 44. Alves (Braz.)
Harrison: USA - Ekvádor 0:1 (0:0)
Branka: 78. Ayoví.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň