Hlavní obsah

Nejtrapnější moment na EURO. Hvězdný Ital ve Wembley nechápal

Dost bizarní moment se přihodil bezprostředně po vítězství fotbalistů Itálie v semifinále EURO po penaltovém rozstřelu se Španělskem. Jeden z úspěšných exekutorů penalty Leonardo Bonucci se po triumfu ve Wembley vrhl ke slavícím italským fanouškům na tribuně stadionu Wembley. Dočkal se ale nemilého překvapení.

Foto: Carl Recine, Reuters

Italský reprezentant Leonardo Bonucci v semifinále EURO.

Článek

Bonucci si vítězoslavně zařval tváří v tvář se svými krajany na stadionu. Když se chtěl ale vrátit na hrací plochu, nekompromisní stevardka se mu v tom snažila ze všech sil zabránit. Zřejmě si myslela, že hvězda squadry azzury je jeden z fanoušků, který se snaží vniknout na hřiště.

34letý obránce Juventusu také ženu počastoval hodně nasupeným výrazem.

Fanoušci neponechali kuriozní moment bez povšimnutí a hojně ho na sociálních sítích sdíleli. „Štěstí pro stevardku, že to nebyl Giorgio Chiellini," napsal jeden z příznivců s tím, že od temperamentnějšího italského reprezentanta by nejspíš přišla mnohem impulzivnější reakce.

Hodně fanoušků se také shodovalo na tom, že šlo nejspíš o „nejtrapnější moment celého šampionátu".

Bonuccimu nicméně nemohl postupovou radost nijak pokazit.

EURO 2021

Mistrovství Evropy ve fotbale, jež se původně mělo hrát již před rokem, začíná 11. června a končí 11. července. EURO hostí jedenáct zemí, Česká fotbalová reprezentace postoupila ze skupiny z třetího místa a v osmifinále přehrála Nizozemsko. Finále šampionátu se hraje v legendárním Wembley.

„Tohle byl nejtěžší zápas, jaký jsem kdy hrál. Gratuluji Španělsku za to, co předvedlo, ale Itálie znovu ukázala srdce, bojovnost a schopnost ustát těžké momenty. Penaltová loterie nás za to odměnila," uvedl po utkání.

Itálie se ve finále utká s lepším z dvojice Anglie - Dánsko.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama