Hlavní obsah

Slavia stejně jako giganti. Do Genku cestovala letadlem v klubových barvách

Praha

Letadlem s vlastním logem a jménem klubu přes celý trup odcestovali fotbalisté Slavie Praha k odvetě 1. kola play off Evropské ligy do Genku. Po domácí bezbrankové remíze budou svěřenci trenéra Trpišovského usilovat ve čtvrtek večer o postup do osmifinále. A právě výjimečně vyzdobený dopravní prostředek má být jedním z dílků motivační mozaiky, která pomůže k úspěchu.

Slavia stejně jako velkokluby. Létá letadlem v klubových barvách.Video: Sport.cz

 
Článek

„Vážně nádhera. Myslím, že všechny v týmu takhle polepené letadlo zavazuje a představuje pro celé mužstvo motivaci," rozplýval se asistent trenéra Slavie Zdeněk Houštecký, když se výprava vršovického klubu sunula v úterý dopoledne na terminálu 3 do Airbusu A319-100.

Nápad klubového vedení na úpravu designu stroje určeného k přepravě výpravy do Belgie se podařilo zrealizovat v noci z neděle na pondělí. Jedinou podmínkou bylo, že nálepky s klubovým logem a názvem nesmí zakrývat okénka. „Poprvé v kariéře poletím s tak vyzdobeným strojem. Je to fajn. Jsme z takové úpravy nadšení," říkal záložník Slavie Josef Hušbauer před odletem.

Po přistání v Maastrichtu čekal na hráče klubový autobus, který vedení Slavie nově koupilo před sezonou a nyní se dočkal nových polepů v barvách týmu z Edenu. Letadlem v klubových barvách Pražané okopírovali klubové giganty Evropy, jako je Bayern, Real Madrid či Manchester City, kteří k zápasům cestují letadly ve vlastních barvách.

Reklama

Související témata: