Hlavní obsah

Slavia spustila prodej lístků na domácí zápas s Chelsea

Praha

Fotbalová Slavia Praha dnes v poledne spustila prodej vstupenek na domácí úvodní čtvrtfinále Evropské ligy s Chelsea. V první vlně mohou lístek na atraktivní utkání s londýnským velkoklubem získat jen majitelé permanentek. Volný prodej by začal 1. dubna pouze v případě, že by se kapacita stadionu v Edenu nevyčerpala.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Slavie se opět mohou těšit na vyprodaný Eden.

Článek

Každý držitel slávistické permanentní vstupenky má možnost až do čtvrtečního poledne zakoupit jeden lístek. Prodej probíhá na internetu, pouze ve středu se budou vstupenky prodávat i na pokladnách v Edenu.

Lístek pro permanentkáře stojí v rozmezí od 700 do 1630 korun podle sektoru. Aby se předešlo spekulacím, klub již ukončil prodej permanentek na jaro.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Fotbalisté Slavie před úvodním hvizdem odvetného zápasu se Sevillou

Od čtvrtka do neděle si každý permanentkář bude moci na internetu koupit ještě jednu vstupenku navíc již za standardní cenu.

Nejlevnější lístek vyjde na 1190 a nejdražší na 2180 korun. Pokud by se kapacita nezaplnila, začne příští pondělí volný prodej.

Slavia přivítá Chelsea 11. dubna, odveta v Londýně se bude hrát o týden později. Vstupenky do hostujícího sektoru na stadionu Stamford Bridge si fanoušci pražského klubu, kteří mají permanentku, rozebrali už v minulém týdnu ještě před oficiálním začátkem prodeje. Na pokladnách v Edenu se totiž začala s předstihem tvořit velká fronta, takže klub zahájil prodej už v noci.

Reklama

Související témata: