Hlavní obsah

"Okradený" Král. Vycházející hvězda Slavie musela před zápasem s Chelsea řešit nepříjemnost

Praha

Alex Král musel před čtvrtečním veledůležitým odvetným utkáním čtvrtfinále Evropské ligy s Chelsea čelit nepříjemnému problému. Mladý talent, který by v budoucnu v klubu mohl nahradit Tomáše Součka, u něhož se předpokládá, že vyrazí za zahraničním angažmá, byl totiž „okraden“. Nepřišel však o peníze ani cennosti, ukraden mu byl jeho instagramový účet, na který mimo jiného ještě před necelým týdnem vkládal fotografii se svým dvojníkem Davidem Luizem.

Foto: Sport.cz

Alex Král přišel o svůj instagramový účet, na kterém měl i tuto fotografii s Davidem Luizem

Článek

„Zdravím, právě mi byl hacknutý a ukradený instagramový učet alexkral98. Takže kdyby někomu něco psal, nebo přidával jakékoliv fotky a komentáře, tak to nejsem já. Děkuji," napsal záložník, který se dokáže velmi dobře popasovat i s postem středního obránce, na svůj Twitter.

Fanoušci si nyní dělají legaci, kdo by mohl být pachatelem. A v nadsázce padá právě jméno slavného Brazilce, se kterým se Král v Londýně opět setká, nebo hlavního nepřítele slávistů z derby, sparťana Guélora Kangy.

Tato drobná nepříjemnost snad ale Krále nerozhodí. Pokud chce totiž se spoluhráči v Londýně uspět, budou muset všichni předvést nadstandardní výkon. I přes velmi sympatické představení z domácího utkání bude Slavia muset proti londýnskému gigantovi navíc dohánět jednogólové manko.

Reklama