Hlavní obsah

To muselo bolet! Reportérka dostala ránu do hlavy přímo během živého přenosu semifinále Evropské ligy

Valencie/Praha

Španělská reportérka GOL TV Mónica Benaventová si z odvety semifinále Evropské ligy mezi Valencií a Arsenalem odnesla celkem bolestivý zážitek. Přímo během živého přenosu ji totiž trefil míč. A soudě dle záběrů to byla opravdu pořádná rána.

Foto: Twitter: Mónica Benavent

Španělská reportérka Mónica Benaventová.

Článek

Fotbalisté Arsenalu zvládli odvetu na hřišti Valencie a zahrají si finále Evropské ligy, v němž se střetnou s Chelsea. Kromě samotného zápasu se ale na sociálních sítích probírá i dění před ním.

Centrem pozornosti se stala reportérka Mónica Benaventová, která během rozcvičky dělala prostě jen svoji práci - živý přenos přímo z hrací plochy. Ale právě to se jí stalo osudným.

Reportérku totiž trefil míč odehraný jedním z fotbalistů Arsenalu. A že to musela být opravdu rána, to potvrzují i záběry, které nyní obíhají sociální sítě. Benaventovou úder navíc zastihl zezadu a zcela nepřipravenou.

Reportérce se naštěstí nic vážného nestalo, ještě týž den večer na Twitter umístila fotku sebe sama, na které se usmívá, s tím, že je v pořádku. „Nic co by nevyléčil Ibuprofen," připsala k příspěvku a ukázala tak dávku nadhledu.

Reklama