Hlavní obsah

Slovenští fanoušci mají smůlu. Boj Slovanu o Evropskou ligu nevysílá žádná televize

Soluň/Praha

Slovan Bratislava si do odvety 4. předkola Evropské ligy veze na horkou půdu PAOK Soluň nadějný výsledek 1:0 z prvního duelu. Fanoušci slovenského fotbalu mají ale smůlu. Rozhodující souboj o postup do skupinové fáze si ve středu večer v televizi nepustí. Řekové se rozhodli, že vysílací práva slovenským médiím neprodají.

Foto: Sport.cz

Fotbalisty Slovanu Bratislava čeká odveta 4. předkola Evropské ligy proti PAOK Soluň.

Článek

„Zástupci ŠK Slovanu v posledních dnech vyvíjejí maximální úsilí, aby fanoušci Slovanu Bratislava i slovenského fotbalu mohli sledovat odvetný duel s PAOK FC v přímém přenosu prostřednictvím veřejnoprávní televize. Aktuální stav však není příznivý, o tom chceme fanoušky dopředu informovat," vydal Slovan k situaci oficiální prohlášení skrze klubový web.

Řecká strana měla údajně odmítnout několik nabídek na odkup televizních práv slovenskými médii. Vysvětlení je přitom velmi prosté. Řekové se rozhodli, že zápas půjde sledovat pouze prostřednictvím tzv. pay-per-view platformy.

Fanoušci Slovanu se tak na duel mohou podívat pouze prostřednictvím internetové televize PAOK TV. Ta stanovila částku za zhlédnutí přímého přenosu na 4,99 eur (přibližně 130 korun).

Příznivcům slovenského fotbalu se to pochopitelně vůbec nelíbí. Internetová diskuzní fóra zaplavují rozhořčenými komentáři a sledování skrz platformu PAOK TV hromadně bojkotují.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články