Hlavní obsah

Na Liverpool není vyprodáno. Není to ale vysokými cenami, tvrdí Sparta

dos,rojSport.cz

Pro všechny sparťany to bude nejspíš zápas roku, jenže na čtvrteční osmifinálový duel Evropské ligy se slavným Liverpoolem nejspíš nebude na Letné vyprodáno, což není zrovna lichotivá vizitka pro fanoušky českého klubu. Ještě v úterý totiž údajně nemělo přes 3000 vstupenek svého majitele. Sparta však tyto informace odmítá. „Nějaké vstupenky ještě zbývají, ale už jenom v řádu stovek,“ řekl pro Sport.cz mluvčí klubu Ondřej Kasík.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Bude na Spartu s Liverpoolem vyprodáno?

Článek

Zatímco sparťanský sektor pro odvetu na Anfield Road je již beznadějně vyprodaný, na Letné souboj českého mistra proti Gerrardovi a spol. zřejmě tolik netáhne. Sparta dost možná řadu zájemců odradila výší vstupného.

Nejlevnější běžná vstupenka stojí podle informací z oficiálních stránek Sparty 1500 korun, nejdražší lístek pak je k mání za 3000 korun. Na utkání pochopitelně neplatí klubové permanentky, ale jejich majitelé si mohli koupit vstupenku na zápas za přijatelnější ceny. Ale ani o zvýhodněné lístky nebyl takový zájem.

„Vstupenky na domácí bitvu s Liverpoolem jsou stále k dispozici. Vzhledem k propadlým rezervacím držitelů permanentek, spouštíme na několik dní vám dobře známý on-line rezervační systém na našem webu,“ objevilo se na oficiálních stránkách klubu minulý týden.

Podle klubového mluvčího však nejsou na vině nižšího zájmu o očekávaný zápas ceny vstupenek. „Nedáváme to do přímé souvislosti s cenou lístků. Pro řadu lidí je totiž překvapením, že jsou lístky ještě k dispozici. Mysleli si, že je vykoupí permanentkáři a lidé z fanklubů,“ dodal Kasík. Pokud nebudou lístky vyprodané, budou k zakoupení ještě ve středu večer na pokladnách letenského stadiónu.

Reklama

Související témata: