Hlavní obsah

VIDEO: Balotelli v Kyjevě otekl kvůli trávě. A Dynamo přejelo Manchester City

Milionáři z Manchesteru City opět selhali na hřišti soupeře. Ani v Evropské lize tým kouče Roberta Manciniho nepřerušil tápání mimo svůj stadion City of Manchester. Tentokrát nestačili v Evropské lize v Kyjevě na Dynamo (2:0) a ani poosmé nedokázali letos vyhrát na hřišti soupeře. Zápas poznamenala podivná příhoda útočníka hostů Maria Balotelliho, který utkání nedohrál kvůli alergické reakci na kyjevský trávník.

Foto: Reuters

Mario Balotelli utkání v Kyjevě nedohrál kvůli alergické reakci.

Článek

Balotelli se objevil ve druhé půli zápasu se zpožděním, které podle Manciniho slov zavinila alergická reakce na trávník. Útočníkovi, který přišel do City za 24 miliónů liber, otekl celý obličej. Podle listu Daily Mail dostal italský forvard o poločasové přestávce od lékařů dvě antihistaminové injekce, doktoři údajně také uvažovali o adrenalinové injekci.

Balotelli se sice do druhé půle zapojil, ale na hřišti vydržel jen pár minut. Pak ho nahradil Carlos Tevez. „Měl nějakou alergii, nevím přesně, o co šlo, ale otekl mu obličej. Chtěl normálně nastoupit do druhé půle, ale deset sekund před odchodem na hřiště se mu objevil tenhle problém. Šel jsem na plochu minutu před hráči a najednou jsem Maria neviděl. Sice mi říkal, že může hrát, ale byl celý oteklý, “ popsal nepříjemnou situaci Mancini.

Mancini: Doma to bude o něčem jiném

V poločase už City prohrávali po gólu veterána Andreje Ševčenka z 25. minuty 1:0. V závěrečné čtvrthodině upravil na 2:0 Oleg Gusev. Dynamo se tak hodně přiblížilo postupu do čtvrtfinále. Mancini však zdaleka nepovažuje svůj tým za vyřazený.

„U nás to bude úplně jiný zápas. Obvykle nedostáváme takové góly, býváme více profesionální. Inkasovali jsme dvě hloupé branky, z čehož jsem frustrovaný. Měli jsme nějaké problémy. Doufám, že v příštím duelu se zlepší hlavně útočníci. Dynamo působilo čerstvěji než my. Někteří naši fotbalisté v poslední době hráli každé tři dny,“ postěžoval si trenér.

„0:2 není dobrý výsledek. Při prvním gólu jsme špatně bránili, to samé platí pro ten druhý. Byl jsme na pět metrů od hráče soupeře, ale když bránite v šestnáctce, musíte přistupovat těsněji,“ dodal Mancini.

Reklama

Související témata: