Hlavní obsah

Trapas gólmana Tottenhamu. Na Instagramu oslavoval ostudné vyřazení z Evropské ligy!

Praha

Fotbalový Tottenham zažil jeden z nejčernějších večerů novodobé historie. V osmifinálové odvetě na půdě Dinama Záhřeb promrhal dvoubrankový náskok z úvodního duelu (2:0), po porážce 0:3 po prodloužení byl vyřazen. Fanoušky Spurs navíc nadzvedl brankář Joe Hart, který na svém Instagramu ostudu v chorvatské metropoli oslavoval!

Foto: Antonio Bronic, Reuters

Zklamaný manažer Tottenhamu Hotspur Jose Mourinho.

Článek

Job done! Tedy v překladu hotovo! Tato triumfální zpráva se objevila na jeho účtu vedle výsledku 3:0... Příspěvek byl rychle odstraněn, v pátek ráno zveřejnil někdejší anglický reprezentant video s omluvou.

„Když jsem se v pátek ráno probudil a otevřel svůj Instagram, nevěřil jsem svým očím. Jeden ze členů mého týmu pro sociální média si myslel, že tři nula vyhrál Tottenham. Je to nepřijatelné, jsem si jistý, že spousta lidí je nešťastných. Zjevně to nepocházelo ode mě, za chybu se omlouvám, moc mě mrzí, co se stalo," uvedl Hart.

Týmová dvojka na letitém stadionu Maksimir v Záhřebu z lavičky sledovala, jak se hroutí sen Kohoutů o triumfu v Evropské lize, který zaručuje účast v hlavní fázi Ligy mistrů. Hattrickem se o to postaral muž zápasu Mislav Orsič.

Reklama

Související témata: