Hlavní obsah

Dusno ve Slavii! Kuchtův atak řeší Tvrdík, proslýchá se z Edenu

Praha

Útočník Jan Kuchta slovně vyjel na trenéry Slavie, v Edenu je podle některých zdrojů poněkud dusno. A čistí se vzduch. Incidentem, který se měl stát po remíze 2:2 s Legií v EL, mělo řešit i vedení Slavie. Kuchta explodoval prý ještě na hrací ploše po závěrečném hvizdu.

Sestřih zápasu 4. předkola Evropské ligy Slavia - Legia VaršavaVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Oč jde? Co se přihodilo? Jen náznaky se zatím objevují na sítích. „Po utkání Slavia-Legia (2:2) mělo dojít k emocionálnímu slovnímu výlevu útočníka Jana Kuchty, a to v kritickém tónu vůči členům trenérského štábu Jindřicha Trpišovského. Shodly se na tom dva důvěryhodné zdroje. Vedení Slavie by se dnes mělo incidentem zabývat a vyvodit důsledky," napsal dnes na Twitteru Luděk Mádl z webu Seznam Zprávy.

Jisté je to, že s výkony a výsledky Slavie, to není úplně pravé ořechové. Nedaří se tak jako ještě před nedávnem. Ani v ofenzivě. Ani vzadu. A přicházejí náznaky třaskavých situací.

Kuchta určitě mohl mít důvody k frustraci. Nejlepší střelec ligy, jemuž před časem Slavia neumožnila odchod do ciziny, se proti Legii nevešel do základu. Zvýšila se mu konkurence příchodem Ivana Schranze a Michaela Krmenčíka...

Právě to měl těžce nést. Hned je to také předmětem řešení. Podle isport.cz incident zatím nemá žádnou dohru. Řeší se spíše nevalně rozehraná partie s Legií o Evropskou ligu. Podle zdrojů Sport.cz také narůstá nervozita v hráčském kádru, jelikož před sezonou v Edenu nikoho ani nenapadlo, že by tým mohl hrát třeba jen Konferenční ligu a smlouvy fotbalistů jaksi nepočítají s odměnami za start v tomto novém evropském poháru...

Reklama

Související témata: