Hlavní obsah

Po blamáži v Estonsku se šéf Slavie Tvrdík neudržel. Fanouškům slíbil permanentky zdarma

Praha

Neudržel se. Žádný div, když v Tallinnu zažil neskonalou blamáž. Slavia nabitá posilami se po sedmi letech představila na evropské pohárové scéně a hned v prvním kvalifikačním duelu totálně vyhořela na hřišti naprostého outsidera. Fanoušci sešívaných, kteří s mužstvem cestovali do Estonska, se po zápase s Levadií neudrželi, první muž Slavie Jaroslav Tvrdík také ne. Slíbil příznivcům klubových barev, že je za prožitý výbuch odškodní. Permanentkou na celou sezónu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík slíbil fanouškům cestujícím do Estonska po prožité blamáži zdarma permanentky na celou sezónu.

Článek
Fotogalerie

V předchozích měsících komentoval předseda slávistického představenstva Jaroslav Tvrdík veškeré dění v klubu na Twitteru rád a hlavně často. Psal o přestupech zamýšlených i uskutečněných, nedělalo mu problém prozradit, v jaké sestavě vyrukuje jeho tým k nejbližšímu ligovému duelu.

Pochopitelně že po podobné špionáži ve vlastních řadách narazil, takže přislíbil, že komentování slávistického počínání zanechá a informace ze zákulisí na sociálních sítích zveřejňovat nebude.

Může se ale někdo divit, že se po výbuchu v Tallinnu neudržel? Že na prohru Slavie v prvním střetnutí 2. kvalifikačního předkola Evropské ligy reagoval? Že při pohledu na naštvané fanoušky vážící cestu do Estonska přispěchal nejen s omluvou?

Fanoušci hráčům dost ostře sdělovali své názory

Po zápase, který Slavia 1:3 prohrála a krajně si tudíž zkomplikovala zamýšlený pochod pohárovou Evropou, se totiž nahrnuli příznivci Pražanů přímo k hrací ploše a hráčům sdělovali své mínění. A dost ostře.

„Bouchly v nich nervy, začali na nás řvát a vystartovali po nás. Jsou to lidé jako my, kteří za námi jeli kus cesty a byli naštvaní, že se nevyhrálo," líčil extempore po duelu s Levadií záložník Jaromír Zmrhal.

Klubový šéf Jaroslav Tvrdík přispěchal s omluvou i slibem odškodnění.

„Všichni naši fanoušci v Tallinu dostanou permanentku zdarma (u již koupených vrátíme peníze). Podpořme hráče doma," vzkázal na Twitteru z Estonska.

Reklama

Související témata: