Hlavní obsah

Jak je to s vedením Slavie? Na fanoušky je naštvané, nebo se jim omlouvá?

Praha

Poněkud rozporuplná zpráva byla zveřejněna na oficiálním webu Slavie. Tweet předsedy představenstva Jaroslava Tvrdíka o permanentce na celý rok sice potvrdila, zároveň ale pohrozila, že incident ze závěru zápasu v Estonsku nehodlá tolerovat. Přitom se jedná o tytéž fanoušky. Je tedy Slavia na své fanoušky naštvaná, nebo se jim poskytnutím permanentky omlouvá?

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kdepak. Tytam jsou úsměvy slávistických hráčů. Naštvali fanoušky i polovinu vedení.

Článek

Jako kdyby nestačil slávistický výbuch na hřišti, po zápase 2. předkola Evropské ligy na hřišti Levandie Tallinn se ještě „předvedli" fanoušci sešívaných, kteří se nahrnuli k hrací ploše, aby si s hráči vyříkali jejich výkony.

„Jednání některých příznivců bylo absolutně přes čáru a nehodláme je tolerovat. Chyběl jakýkoliv respekt ke klubu a jeho hráčům a pro nás všechny, kteří s fanoušky velmi často komunikujeme a spolupracujeme, se jedná o obrovské zklamání," prohlásil generální ředitel Slavie Martin Krob.

Permanentka bude, potvrdil Tvrdík

Klub přitom pro stejné fanoušky chystá celoroční permanentku zdarma. A ještě přispěchal s omluvou. „Omlouváme se fanouškům. Všichni naši fanoušci, kteří cestovali do Tallinnu, dostanou permanentku na celou sezónu zdarma. U již koupených vrátíme peníze. Podpořme hráče doma," řekl Tvrdík.

Takže fanoušci, jejichž chování nehodlá vedení pražského týmu tolerovat, zároveň dostanou na omluvu zdarma permanentku na celou sezónu.

Ať tak či onak, všichni zúčastnění budou ve čtvrtek držet palce, aby sešívaní nepříznivý výsledek 1:3 z úvodního zápasu otočili a postoupili do další fáze předkola. Zápas začíná v 19 hodin.

Postoupí Slavia přes Levandii Tallinn do 3. předkola Evropské ligy?
Ano
45,9 %
Ne
54,1 %
Celkem hlasovalo 7535 čtenářů.

Reklama

Související témata: