Hlavní obsah

Drama při odletu Sparty! Partyzáni míří do Ruska, marodi zůstávají doma

Praha
Aktualizováno

Neobvyklý zážitek narušil cestu fotbalové Sparty do ruského Rostova. Těsně před startem letadla se jednomu z cestujících udělalo nevolno, rozběhl se ke dveřím s tím, že musí vystoupit. Následně se čekalo, než se vyloží jeho zavazadla a dotankuje palivo. Výprava nabrala hodinové zpoždění. Úvodní zápas prvního kola vyřazovací části Evropské ligy Rostov - Sparta se hraje ve čtvrtek od 19:00 SEČ, přímý přenos vysílá ČT sport, on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Sparta před zápasem s RostovemVideo: Sport.cz

 
Článek

Jak se dalo očekávat, poslednímu českému zástupci v Evropě bude nadále chybět rekonvalescent Tomáš Rosický. Zůstane doma s fyzioterapeuty, kteří budou mít v péči také Václava Kadlece a další marody.

Letenští čerpají z postřehů svého špióna. „Rostov dělal vše pro to, aby Sparta nedostala žádné informace a nemohla vidět ani jedno utkání. Asi ani není vhodné říkat, jak jsem utkání viděl já, ale možná to ze mě po dvojutkání vyleze a všichni se budeme moct zasmát," uculuje se asistent trenéra Zdeněk Svoboda, který byl vyslán do Turecka na kemp Rostova.

„Bylo to velmi nezvyklé. Před čtrnácti dny by mě ani nenapadlo, že se z pozice asistenta trenéra můžu dostat až na rizikové pracoviště. V mnoha případech mi nebylo vůbec dobře, ale zápasy jsem viděl a materiálu máme dost. Rusové si mysleli, že je neuvidíme, ale mně se to povedlo," usmívá se trenér.

Reklama

Související témata: