Hlavní obsah

Aston Villa bez Baroše ubránila remízu na hřišti Wiganu

LONDÝN

Pátou remízu z letošních sedmi zápasů na hřištích soupeřů dnes zaznamenali fotbalisté Aston Villy, když v neděli ubránili čisté konto v souboji s Wiganem. Ten přišel po čtyřech utkáních o svou vítěznou sérii. Aston Villa je tak pátá, Wigan devátý. Český reprezentant Milan Baroš se na hřiště v týmu hostí nedostal.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Milan Baroš do utkání s Wiganem nezasáhl.

Článek

Nejblíže ke gólu měli domácí půl hodiny před koncem, kdy na vlastní branku hlavičkoval hostující Osbourne, ale míč zasáhl tyč. Aston Villa trefila tyč i na druhé straně zásluhou rány Whittinghema.

Fotbalisté Tottenhamu vybojovali bod za remízu 1:1 na hřišti Blackburnu. Londýnský klub se tak dělí o dvanáctou příčku s Manchesterem City, zatímco Blackburn je patnáctý. Český brankář Radek Černý opět utkání sledoval jen z lavičky hostů.

Domácí se ujali vedení první střelou na branku, když se do odraženého míče z první opřel defenzivní záložník Tugay a prudkou ranou z dvaceti metrů nedal Robinsonovi v brance Tottenhamu žádnou šanci. Střelec gólu byl i u vyrovnání, tentokrát však jako smutný hrdina. V pokutovém území zasáhl unikajícího Ghalyho, rozhodčí i přes protesty nařídil penaltu a Tugayovi ukázal přísnou červenou kartu. S pokutovým kopem si poradil Defoe a dal výsledku konečnou podobu. V nastavení pak za tvrdý faul viděl červenou kartu i Ghaly.

Anglie - 13. kolo
Wigan - Aston Villa 0:0, Blackburn - Tottenham 1:1 (22. Tugay - 62. Defoe z pen.).
TABULKA

Reklama

Související témata: