Hlavní obsah

Monako s druhým Lille remizovalo 1:1

Velké překvapení mohlo přinést 15. kolo francouzské ligy, když šestnácté Monako vedlo na hřišti druhého Lille čtvrt hodiny před koncem 1:0, ale nakonec si odvezlo jen remízu 1:1. O vyrovnání se postaral Bodmer. Za Monako odehrál celé utkání český reprezentant Jaroslav Plašil. Po zranění se vracející Jan Koller se na hřiště dostal v 77. minutě.

Článek

Pátou prohru v sezoně utrpěli fotbalisté St. Etienne, když tentokrát nestačili na Bordeaux a prohráli 1:0 brankou Alonsa dvacet minut před koncem. Tým českého trenéra Ivana Haška je tak osmý, avšak ve velmi vyrovnané tabulce ztrácí na druhé Lille jen dva body. Marek Heinz střídal v 72. minutě, ale ani on nepříznivý stav nezvrátil.

Fotbalisté Marseille nečekaně ztratili body remízou 1:1 na hřišti osmnáctého Troyes. Alespoň bod zachránil hostům Maoulida, který půlhodiny před koncem vyrovnal po předchozí trefě Lachuera. O deset minut později dostal červenou kartu jeho kolega z útoku Pagis a zhatil šanci Olympique na vítězství. Marseille tak přišlo o možnost dostat se ve vyrovnané tabulce na druhou příčku a naopak se propadli na sedmé místo.

Lorient sice do utkání se Sochaux vstoupil velmi povedeně, když již v 1. minutě otevřel skóre Marchal, ale ani to mu nestačilo k bodovému zisku. Hosté zápas otočili ještě do poločasu, když se dvakrát prosadil Le Tallec a třetí branku přidal Ziani z pokutového kopu. Sochaux se tak vyhouplo na třetí pozici.

Výsledky - 15. kolo:
Troyes - Marseille 1:1 (17. Lachuer - 60. Maoulida), Toulouse - Rennes 1:0 (66. Bergougnoux z pen.), Lorient - Souchaux 1:3 (1. Marchal - 22. a 25. Le Tallec, 44. Ziani z pen.), Bordeaux - St. Etienne 1:0 (70. Alonso), Lille - Monako 1:1 (76. Bodmer - 37. Gakpe), Nice - Sedan 2:2 (56. Koné, 77. Rool - 16. Job, 87. Pujol).
Tabulku najdete zde:

Reklama

Související témata: