Hlavní obsah

Slzy v Nantes! Fotbalisté i fanoušci plakali kvůli zmizelému Salovi

Nantes

Fotbalisté Nantes vzdali hold svému bývalému spoluhráči Emilianu Salovi, který zmizel při letu do nového působiště v Cardiffu. První duel ve francouzské lize, k němuž po zmizení argentinského útočníka tým nastoupil, provázely od počátku velké emoce a slzy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalisté a fanoušci Nantes vzdali hold svému bývalému hráči Emilianu Salovi.Video: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Rozhodčí zastavil duel se St. Etienne v deváté minutě, právě devítku totiž Sala v Nantes nosil na dresu. Fanoušci poté uctili jeho památku minutovým aplausem, během něhož měl trenér Vahid Halilhodžič slzy v očích.

V ochozech příznivci rozvinuli řadu transparentů, hráči Nantes nastoupili v dresech se Salovým jménem na zádech. Portrét pohřešovaného fotbalisty zdobil před začátkem i středový kruh na hřišti. Zápas nakonec skončil 1:1.

Sala je pohřešován od 21. ledna, kdy cestoval na palubě malého letadla přes Lamanšský kanál. Poblíž jednoho z Normanských ostrovů stroj zmizel z radarů a o jeho dalším osudu zatím nejsou zprávy.

Vyšetřovatelé dnes ale objevili polstrování ze sedadel, které s velkou pravděpodobností pochází ze zmizelého stroje. V oblasti proto plánují spustit podmořský průzkum, jakmile to počasí dovolí.

Reklama

Související témata: