Hlavní obsah

Baroše láká Lyon, jeho agent už jedná s koučem

LYON

Olympique Lyon oficiálně potvrdil zájem o útočníka Milana Baroše, o jehož přestupu z Aston Villy v lednovém termínu se neustále spekuluje. Trenér Gérard Houllier oznámil, že už absolvoval schůzku s agentem českého fotbalisty Pavlem Paskou. Ten v rozhovoru pro ČTK uvedl, že o Barošově fotbalovém osudu se rozhodne v příštím týdnu.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Milan Baroš na srazu fotbalové reprezentace

Článek

Kouč francouzského mistra lákal svého někdejšího svěřence z Liverpoolu už předloni, ale českých reprezentant nabídku odmítl. Houllier pak prohlásil, že si tím Baroš u něho zavřel dveře, ale nyní otočil. "Jenom idioti nemění názor," uvedl dnes trenér na serveru lyonského klubu.

Paska jednání s Houllierem nechtěl komentovat, ale uvedl, že mluvil také s trenérem Aston Villy Martinem O'Neillem, pod kterým nemá Baroš v klubu ideální pozici. "Podle jeho slov bude Milan zítra znovu hrát a příští týden se rozhodne o jeho další budoucnosti," řekl manažer ČTK. V sobotu čeká Aston Villu v anglické lize zápas proti Watfordu.

Zájemců o Baroše je podle různých spekulací celá řada. Nejvíce jich je ze španělské ligy, odkud se přihlásily Levante, Villarreal, San Sebastian a Betis Sevilla. Z Francie má údajně nabídku také od St. Etienne, které vede trenér Ivan Hašek.

V Lyonu by mohl Baroš nahradit typově odlišného útočníka Johna Carewa, který má namířeno zřejmě do Brém. Proto chybí v nominaci na víkendový zápas Francouzského poháru s amatéry z Laonu. "Je to logický krok, Carew je na odchodu," uvedl Houllier.

Reklama

Související témata: