Hlavní obsah

Necid prošel v Moskvě prohlídkou, v lednu nastoupí do přípravy

MOSKVA

Český fotbalista Tomáš Necid v pondělí absolvoval v Moskvě poslední zdravotní prohlídku a nic už nebrání tomu, aby v polovině ledna nastoupil do přípravy CSKA. ČTK to řekl hráčův agent David Nehoda.

Článek

Ruský klub koupil Necida od Slavie Praha sice už v srpnu, ale podzim strávil nadějný útočník ještě ve své mateřském klubu. Na novou sezónu už si ho ale vedení CSKA vyžádalo. O prodloužení hostování ve Slavii nechtělo ani slyšet, takže Necid nebude na jaře bojovat o korunu pro krále ligových střelců. Na podzim skóroval jedenáctkrát a tabulku kanonýrů vede.

"Prohlídka definitivně ukončila sérii náležitostí, které byly nutné k Tomášově přestupu. Dnes se vrací do Prahy, kde si může začít užívat dovolené. Bude čekat na zprávy z Moskvy, kdy začne příprava," uvedl Nehoda.

Podle něj si devatenáctiletý útočník zatím nehledal v ruské metropoli trvalé bydlení. "Celou zimu tráví ruské kluby na soustředění v zahraničí, na to bude čas až těsně před startem soutěže," řekl agent.

Necid se v červenci stal nejlepším střelcem mistrovství Evropy do 19 let, v listopadu vstřelil při svém debutu v národním týmu gól do sítě San Marina. CSKA za něj údajně zaplatil více než 100 milionů korun, fotbalista se v novém působišti upsal na pět let. Českou ligu opouští s bilancí 45 zápasů a 18 branek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články