Hlavní obsah

Hagiho syn natrvalo přestupuje z Genku do Glasgow Rangers

Syn legendárního rumunského fotbalisty Gheorghe Hagiho Ianis se stane natrvalo hráčem Glasgow Rangers, kde byl od ledna na půlročním hostování z Genku. Za skotský klub stihl jednadvacetiletý Hagi junior odehrát dvanáct soutěžních zápasů a dal tři góly, z toho dva v úvodním utkání Evropské ligy proti Braze, přes kterou pak jezdci postoupili do osmifinále. Rangers na desetinásobného rumunského reprezentanta uplatnili opci.

Foto: Sport.cz

Syn legendárního rumunského fotbalisty Gheorghe Hagiho Ianis se stane natrvalo hráčem Glasgow Rangers, kde byl od ledna na půlročním hostování z Genku.

Článek

Bývalý hráč Fiorentiny a Constanty měl nabídky i z jiných klubů, ale rozhodl se zůstat v celku Stevena Gerrarda."Hostování v klubu jsem si náramně užil a jsem rád, že budu dál hrát v Ibrox Parku. Těším se na naše fanoušky a doufám, že v téhle těžké době jsou v bezpečí a zdraví," uvedl Hagi junior na sociálních sítích.

Bývalý anglický reprezentant a hvězdný záložník Liverpoolu to přivítal. "Našel jsem si k Ianisovi velmi rychle vztah. Je radost ho trénovat, protože je ochotný se učit a na každém tréninku předvede zlepšení," konstatoval Gerrard.

Reklama

Související témata: