Hlavní obsah

Hráči CZ Bělehrad prý nemají peníze na jídlo a bydlení

BĚLEHRAD

Finanční situace v klubu Crvena Zvezda Bělehrad je prý tak závažná, že fotbalisté jen velmi obtížně shánějí peníze na zaplacení jídla a bydlení. Prohlásil to slovinský záložník srbského celku Mirnes Šišič.

Článek

"Přišel za mnou majitel domu a chtěl po mně nájem za poslední tři měsíce, který mu klub dluží. Jinak si prý mám sbalit věci a odejít," citovala sedmadvacetiletého Šišiče agentura Reuters.

"Když mi Crvena Zvezda už ani nedá peníze na jídlo a bydlení, nezbude mi nic jiného než se vrátit do Slovinska k rodičům. A to ani nemluvím o výplatách, které mi klub dluží," dodal.

Šišič nechápe, jak mohl tak slavný klub něco takového dopustit. "Potápí se jako Titanik. Nejhůř na tom jsou mladí hráči, na které se denně skládáme, aby si mohli alespoň koupit jídlo," uvedl slovinský reprezentant.

Klub se již delší dobu potýká nejen s dluhy, kvůli kterým má zablokovaná bankovní konta, ale také s půtkami ve vedení. Crvené Zvezdě navíc hrozí trest od svazu a úřadů za řádění jejích fanoušků na stadiónu městského rivala Partizanu při středeční prohře 0:2.

"Snažíme se, aby se fotbalistů potíže klubu nedotýkaly. Příští týden budeme mít schůzku vedení a hráčů, kde se pokusíme najít cestu z naší situace," uvedl ředitel klubu Ilija Ivič.

Reklama

Související témata: