Hlavní obsah

Smolný žolík Lokvenc?

PRAHA/BOCHUM

Český fotbalový internacionál Vratislav Lokvenc (32) prožívá obrovské zklamání. Před rokem odcházel z Kaiserslauternu do Bochumi s vidinou toho, ze si konečně zahraje na špici Bundesligy. Jenže nyní opět řeší svoji další fotbalovou budoucnost. Bochum totiž v sobotním existenčním zápase utrpěla doma krutý debakl 2:6 od Mohuče a je téměř jisté, ze sestoupí.

Foto: archiv

Vratislav Lokvenc

Článek

To je trochu krutý osud. Do Bochumi jste šel za lepším a nyní sestupujete...Ještě to sice není definitivní, ale ta šance, že bychom se zachránili je opravdu mizivá.

Čím to, že po loňské skvělé sezóně se nyní Bochum řítí do druhé ligy?Kdybych to věděl, tak se asi nestalo. Všichni jsou z toho tady rozčarovaní. Je to kruté.

Ve smlouvě máte klauzuli, ze v případě sestupu jste volným hráčem a můžete si hledat nové angažmá. Už něco máte?Je to všechno strašně čerstvé, takže ještě nebyl čas. Navíc jsem do poslední chvíle věřil, že se ten katastrofický scénář nenaplní. Je ale pravda, že se budu muset poradit se svým manažerem, co dál...

Proti Mohuči jste ještě v poločase hráli nerozhodně 1:1. Vy sám jste dokonce vyrovnával. Co se pak stalo, že jste inkasovali pět branek za druhý poločas?Byl to prostě klasický výpadek. Možná jsme byli přemotivovaní, navíc Mohuč měla i trochu štěstí.V rozmezí deseti minut nám dali tři góly a my proste odpadli.

Jak vám je, když teď sledujete Kaiserslautern, který se pohybuje v poklidném středu tabulky. Vždyť právě před neustálým strašákem sestupu jste odtamtud odcházel.Je to tak trochu paradox, ale s tím se holt nedá nic dělat. To jsou taková ta kdyby a na ty se nehraje.

Nepřipadáte si jako trochu smolný žolík? Loni Bochum válela, pak jste přišel vy a najednou je tu sestup...No pěkně děkuju, to snad ne. Protože kdyby to měla být pravda, tak mě asi už nikdy nikdo nekoupí.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články