Hlavní obsah

Fotbalisté Juventusu nemluví s novináři

TURÍN (Itálie)

Český fotbalista Pavel Nedvěd už nemluví nejen s českými, ale i s italskými novináři. A s ním i všichni hráči Juventusu, jichž se dotkly některé články z posledních dnů. Posledním kontaktem se sedmou velmocí bylo tiskové prohlášení, jež vydalo vedení klubu. "Juventus čelí řadě znepokojujících informací, které nás přivádějí k podezření, že někdo chce poškodit klub v rozhodujícím období sezóny," píše se v něm.

Foto: ČTK

Fotbalisté Juventusu se s novináři nebaví.

Článek

Generální ředitel Juventusu Luciano Moggi tvrzení upřesnil. Podle něj se snaží jeho tým vyvést z míry televizní společnost Sky Italia, již ovládá Silvio Berlusconi, majitel konkurenta "Staré dámy" v boji o italský titul AC Milán.

Kanál v minulých dnech odvysílal šest let staré záběry nynější hvězdy Juvetusu Fabia Cannavara, kterak si ještě v Parmě před finále Poháru UEFA nechává píchnout injekci s neznámým preparátem.

Naposledy se zaměřil na švédského útočníka turínského týmu Zlatana Ibrahimovice a odhalil jeho přehlédnutý faul z dva týdny starého zápasu s Interem Milán na Kolumbijce Ivána Córdobu. Jednomu z nejlepších střelců Serie A nyní hrozí trest, kvůli němuž by vynechal nedělní zápas s AC Milán, v němž se s největší pravděpodobností rozhodne o titulu.

Reklama