Hlavní obsah

Trefa Xabi Alonsa udělala z fanouška milionáře

LONDÝN

Vypadalo to jako vyhozených 200 liber, ale nakonec je z Adriana Haywarda milionář. Dvaačtyřicetiletý fanoušek Liverpoolu totiž před sezónou vsadil na to, že záložník Xabi Alonso dá gól z vlastní poloviny hřiště. A i když to na první pohled vypadalo jako šílenost, z bizarní sázky nakonec profitoval.

Foto: internet

Xabi Alonso (vpravo) ví, jak vám pomoci vydělat peníze...

Článek

Španělský středopolař totiž skutečně v sobotním utkání Anglického poháru zpečetil výhru Liverpoolu 5:3 nad Lutonem dalekonosnou střelou poté, co byl soupeřův gólman daleko z branky. Za vsazené dvě stovky při kurzu 125:1 dostal vizionářský fanoušek 25 000 liber, tedy více než milión korun.

Hayward přitom nesázel úplně naslepo - již v minulém ročníku si totiž všiml, že se Xabi Alonso pokouší stejným způsobem na soupeře vyzrát. "Od doby, kdy jsem vsadil, jsem tušil, že se to stane v pohárovém utkání, kdy se brankář soupeře vysune do našeho pokutového území při rohu. Když jsem viděl, že to gólman Lutonu skutečně udělal, nemohl jsem tomu věřit. A když se Xabi trefil... Byl jsem jako šílený," citoval dnešní Daily Mail muže, z nějž předtucha udělala milionáře.

Reklama

Související témata: