Hlavní obsah

Vierimu došla trpělivost a přestoupil do Monaka

MILÁN

Fotbalový útočník Christian Vieri se postaral o jednu z největších událostí v zimním přestupovém období. Podle agentury ANSA se Vieriho zaměstnavatel AC Milán dohodl na přestupu italského reprezentanta do francouzského Monaka. Vieri dal v minulosti několikrát najevo svou nespokojenost s malým vytížením v Miláně, kde dostávají přednost především Ševčenko a Inzaghi.

Foto: Internet

Christian Vieri ještě v dresu Interu Milán.

Článek

Předseda AC Milán Adriano Galliani už v neděli přiznal, že s Monakem jedná a že je vše na dobré cestě. "Buď se dohodneme během dvou až tří dnů, nebo všechno zůstane tak, jak to je," uvedl tehdy. Podrobnosti Vieriho smlouvy v Monaku ani výše odstupného nebyly zveřejněny. Nyní se ještě musí na konkrétních podmínkách angažmá s Monakem dohodnout hráč, kontrakt by měl podepsat do léta 2007.

Z oficiálního prohlášení na stránce milánského týmu vyplývá, že Vieri v úterý absolvuje v monackém knížectví zdravotní prohlídku. "Hráč bude v úterý v Monaku na zdravotních testech a pak může podepsat s novým klubem smlouvu," uvádí se v prohlášení.

Dvaatřicetiletý Vieri do AC přišel před sezónou z milánského Interu, ale zatím toho moc neodehrál. Před červnovým světovým šampionátem v Německu proto hledá angažmá, kde by pravidelně nastupoval v základní sestavě. V Monaku trénuje Vieriho krajan Francesco Guidolin, mezi jeho svěřence patří i český záložník Jaroslav Plašil.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články