Hlavní obsah

Fotbalisté Liverpoolu porazili oslabený Manchester City

LONDÝN

Fotbalisté Liverpoolu zdolali v anglické lize Manchester City a dál se tlačí na druhé místo tabulky, které okupuje jen díky lepšímu skóre Manchester United. Domácí byli po celou dobu aktivnější než soupeř, ale dokázali vstřelit pouze jednu branku. Ve 40. minutě zatáhl míč do pravého rohu Steven Gerrard, odcentroval na vzdálenější roh pokutového území a Harry Kewell krásnou střelou rozhodl.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Bolton remizoval 1:1 s Fulhamem. Hlavní postavou utkání se stal hostující Heidar Helguson, který se trefil do obou branek. Nejprve poslal hlavou svůj tým do vedení. V poslední minutě prvního poločasu odkopával míč, avšak trefil ho tak nešťastně, že se ocitl v brance Fulhamu. Domácí po přestávce zpřesnili hru a v 68. minutě dal Kevin Nolan vítězný gól.

Fotbalistům Middlesbrough zařídil všechny tři body Jimmy Floyd Hasselbaink, který obstaral oba góly na hřišti West Bromwiche. První branku dal nizozemský kanonýr v 17. minutě střelou zpoza vápna a před koncem prvního poločasu se krásně trefil z trestného kopu. Domácí přišli ve druhé půli o vyloučeného Nigela Quashieho a ztratili naději na zvrat.

Anglie - 27. kolo:
Liverpool - Manchester City 1:0 (40. Kewell), Bolton - Fulham 2:1 (45. vlastní Helguson, 68. Nolan - 22. Helguson), West Bromwich - Middlesbrough 0:2 (17. a 44. Hasselbaink).
Tabulka a statistiky soutěže

Reklama

Související témata: