Hlavní obsah

Chelsea zřejmě v pondělí oznámí angažování Ballacka

Londýnská Chelsea na pondělí svolala tiskovou konferenci, na níž zřejmě jako novou posilu představí Michaela Ballacka. Očekávaný přestup německého záložníka, kterému skončila smlouva v Bayernu Mnichov, by funkcionáři v neděli měli definitivně dotáhnout.

Článek

Kapitán německé fotbalové reprezentace se tak stane v týmu úřadujícího dvojnásobného anglického mistra novým spoluhráčem gólmana Petra Čecha.

Ballack v sobotu odehrál poslední zápas v dresu německého velkoklubu a nezažil příjemné loučení, když ho fanoušci v Allianz Areně vypískali. Během čtyřletého působení v Bayernu přitom klubu pomohl ke třem titulům a stejnému počtu triumfů v Německém poháru.

Podle zákulisních informací se Ballack v Chelsea dohodl na čtyřleté smlouvě a generální manažer Bayernu Uli Hoeness ho obvinil, že odešel kvůli penězům.

Z reakce fanoušků mnichovského klubu byl fotbalista rozladěný. "Vždycky jsem se snažil odvádět poctivou práci, a to by mělo být oceněno. Chci novou výzvu. Musím přijmout trochu pískotu. Ukazuje to, že jsem tady byl důležitým hráčem, ale bolí to," uvedl devětadvacetiletý středopolař.

Reklama

Související témata: