Hlavní obsah

Papadopulos dal za Leverkusen v přípravě šest gólů

Šesti góly v jednom utkání se na začátku letní přípravy fotbalistů Bayeru Leverkusen zaskvěl český útočník Michal Papadopulos. Bývalý hráč Baníku Ostrava dal polovinu branek Bayeru v přátelském zápasu s SG Telgte, který Leverkusen o víkendu vyhrál 12:0.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Michal Papadopulos ještě v dresu Baníku Ostrava

Článek

Kouč Michael Skibbe hned na startu přípravy plní svůj slib, že v podzimní části sezóny dostane mladý český fotbalista daleko více prostoru než v minulém ročníku.

Duel proti celku z nižší německé soutěže odehrál Papadopulos celý. "V první půlce jsem dal jenom jeden gól. Ve druhé mi to tam pak spadlo pětkrát. Kéž by to tak pokračovalo," řekl ČTK Papadopulos.

Jednadvacetiletý útočník tak trenéra začíná trenéra přesvědčovat o svých střeleckých schopnostech. Po zimním přestupu z Ostravy proseděl celé jaro na lavičce a na hřiště se dostal jen sporadicky. "První půlrok byl pro mě hlavně aklimatizační, ale v tréninku neustále všechno podřizuju tomu, abych dostal důvěru," zdůraznil Papadopulos.

Ten před třemi lety strávil sezonu v Arsenalu. "Dát šest gólů je sice fajn, ale je to jen příprava. Nemyslím si, že bych tím nějak víc zamotal trenérovi hlavu. Musím makat dále a počkat si na šanci," dodal.

Reklama

Související témata: