Hlavní obsah

Nedvěd trénuje s Juventusem, rozhodnutí oddaluje

TURÍN

Fotbalový reprezentant Pavel Nedvěd se zapojil do přípravy v Juventusu Turín, avšak definitivní oznámení o případném setrvání, či odchodu z italského klubu ještě neučinil. ČTK o tom informoval David Nehoda z hráčské agentury Nehoda sport, která čtyřiatřicetiletého fotbalistu zastupuje. Nedvěd původně plánoval, že rozhodnutí o své budoucnosti oznámí v pondělí.

Foto: archiv

Pavel Nedvěd

Článek

Nedvěd tak podle všeho vyčkává, jak dopadne odvolací jednání, v němž klub protestuje proti trestu, který mu udělily fotbalové orgány za účast v korupčním skandálu. "Pavel zatím zůstává v Itálii a začal s Juventusem trénovat, ale na definitivní slovo si dal ještě několik dnů," řekl Nehoda pro ČTK i Českou televizi.

Nechtěl předjímat, zda fotbalista zůstane i za předpokladu, že turínský klub bude hrát v druhé lize, do níž navíc vstoupí s třicetibodovým odečtem. Podle všeho je ale velmi pravděpodobné, že Nedvěd stráví konec vrcholové kariéry právě v severoitalském klubu. "Už kvůli rodině a zázemí, jaké v klubu má," pokračoval Nehoda.

Řada nabídek od několika evropských i světových klubů tak přijde vniveč. Nedvěd údajně vážně zvažoval o pokračování úspěšné kariéry jen u nabídek francouzského Monaka, anglického Tottenhamu a dvou dalších nejmenovaných klubů, které usilovně lákaly českou fotbalovou hvězdu už od mistrovství světa.

Reklama