Hlavní obsah

To už je válka! Neymar s Cavanim šli po sobě v šatně, píší ve Francii. Prodejte ho, žádá Brazilec

Nevraživost mezi dvěma útočnými esy ambiciózního Paris St. Germain je ve skutečnosti možná ještě horší, než se dá na hřišti vypozorovat. Brazilskou fotbalovou hvězdu Neymara a Urugayce Edinsona Cavaniho museli po nedělní výhře nad Lyonem v kabině od sebe odtrhovat spoluhráči. Píše to alespoň prestižní francouzský deník L´Equipe.

Foto: Gonzalo Fuentes, Reuters

Uruguayská hvězda Edinson Cavani během duelu s Lyonem.

Článek
Fotogalerie

List přišel s informací hned na první straně pod titulkem 'Le Clash'. „Napětí mezi Neymarem a Cavanim, které bylo k vidění v neděli v Parku Princů během zápasu s Lyonem, mělo pokračování v kabině. Hned několik spoluhráčů muselo zasáhnout, aby oba Jihoameričany od sebe odtrhlo," píše L´Equipe.

Eskalace konfliktu přišla poté, kdy se hned dvakrát oba borci, za něž majitelé PSG vysázeli v přepočtu přes 7,5 miliard korun, během utkání přetahovali o zahrání standardní situace.

Ve druhém případě po špičkování s nejdražším hráčem světa Cavani neproměnil penaltu. PSG nakonec vyhrálo díky dvěma vlastním gólům soupeře 2:0.

Španělský deník Sport dokonce přišel s tvrzením, že Neymar už osobně intervenoval u prezidenta klubu Násira Al Chelajfího, aby Cavaniho prodal. „Říkal mu, že koexistence s Cavanim je zcela nemožná a žádal, aby se klub Urugayce zbavil," tvrdí španělské médium.

Reklama

Související témata: