Hlavní obsah

FIFA 10 v prodeji. Virtuální sezóna začíná!

FIFA 10 Team

S radostí v oku, hrdostí v hlase (a jednou rukou na herním ovladači) FIFA Tým oznamuje, že nejlepší fotbalový simulátor je konečně v prodeji.

Foto: FIFA 10 Team

Největší fotbalové hvězdy v nejlepší fotbalové hře. Konečně v prodeji!

Článek

Wayne Rooney dal v uplynulé sezóně 400 000 gólů (rozuměj ve FIFA 09) a právě ode dneška mu můžete pomoci i vy. Ale pokud vám anglický pořízek pije krev, najdete tisíce jiných fotbalistů a stovky klubů, s nimiž si můžete nejpopulárnější sport na světě užít na svém monitoru, televizi či projektoru. Díky snaze EA Sport Czech již nějaký ten rok i včetně naší Gambrinus ligy.

S úctyhodným seznamem 25 mezinárodních ocenění na kontě pro FIFA 09 nyní přicházejí EA Sports s pokračováním své komerčně nejúspěšnější fotbalové série FIFA 10. V odpovědi na ohlasy spotřebitelů, vzešlých z více než 275 miliónů odehraných onlinových zápasů, FIFA 10 dorazí s dalším vylepšením již tak výkonného herního enginu, zaměřeným především na věci, které fanoušci považují za nejdůležitější.

FIFA 10 přináší autentický zážitek z nejpopulárnější hry planety. V reakci na ohlasy fanoušků se rozšíření dočkala řada prvků hry tak, aby poskytovaly dokonalejší a plynulejší herní zážitek. Konkrétně jde například o systém animací, které lépe odpovídají aktuální herní situaci, modernizovaný systém kolizí s dokonalejší logikou hráčů, kteří se jim snaží vyhnout, přepracované chování brankářů, nový systém střelby a vzdušných soubojů, účinnější podpora ze strany spoluhráčů a početnější možnosti centrování.

Prostě lepší fotbal, co chtít víc!

FIFA Tým by rád připomenul, že na oslavu tohoto svátku jsou připraveny dvě akce pro veřejnost. V sobotu 3. října proběhne v dolní části Václavského náměstí v Praze turnaj „EA Sports 4v4 Fotbálek“, v Bratislavě se bude akce opakovat 10. října v obchodním centru Aupark. Více informací najdete zde. Přijďte se podívat a v Bratislavě můžete stále ještě soutěžit! Zatímco pražský turnaj je beznadějně obsazen, pár volných míst pro bratislavský event je ještě volných, tak neváhejte a přihlaste se tady.

Ale přijďte všichni, dáme FIFU!

FIFA 10 je právě ode dneška v prodeji. Hurá! Nejlepší fotbalový simulátor je dostupný na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze pro PC, PS3 a X360 obsahuje český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama