Hlavní obsah

Nejlepší FIFA 10 videa na Youtube!

FIFA 10 Team

Hodiny a hodiny parádních videí na Youtube, to platí pro mnoho odvětví a pro FIFA 10, která má u EA Sports vlastní koutek, zvlášť. Máme pro vás nejžhavější tipy.

Foto: FIFA 10 Team

Bastiane, nahraj to, ať jsme na Youtube.

Článek

V posledních dnech jsme vás pravidelně informovali o tzv. Video tutoriálech, v nichž vám FIFA 10 Tým názorně předvedl, jak si osvojit základní, ale i velmi pokročilé technologie.

Upozorníme na ten poslední, kde se probírají aspekty blízké kouzelníkům jako Messi, Ronaldinho nebo Ibrahimovič. Ale driblování s míčem a finty jeden na jednoho se hodí i v pralesní lize. Toto video (pod názvem Učíme se FIFA 10 – Triky) najdete společně se všemi ostatními ZDE.

To ovšem není zdaleka všechno. Youtube je skutečně bezedná studna a již teď, sotva pár dní po vydání hry, už jsou na internetu nejrůznější videa i od běžných hráčů.

Chcete dosáhnout schopností Cristiana Ronalda při zahrávání volných přímých kopů? Zkuste tento návod na standardní situace. Nebo vás zajímá souboj  Realu s Barcelonou? Dívejte se zde. A co takový penaltový rozstřel? Ale stejně tak dobře můžete do vyhledávače zadat „FIFA 10“ a kochat se ukázkami z nejlepší fotbalové hry vše dob!

FIFA 10 je již v prodeji. Nejlepší fotbalový simulátor je dostupný na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze pro PC, PS3 a X360 obsahuje český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama