Hlavní obsah

FIFA 10 na Sport.cz: Dokopná

FIFA 10 se jen v Evropě prodalo za první týden přes 1,7 milionu kopií a hra se tak stala nejrychleji prodávanou sportovní hrou, ale i nejlépe prodávanou novinkou historie Electronic Arts, předního vydavatele počítačových her. Toť ta dobrá zpráva.

Foto: FIFA 10 Team

Obal FIFA 10

Článek

FIFA 10 vyšla na pozadí mohutných pozitivních ohlasů kritiky. V současnosti jde se skóre 92, resp. 91 o vůbec nejlépe hodnocenou videohru* pro PLAYSTATION®3 a Xbox 360®.

Oficiální Xbox Magazine Italy označil FIFA 10 za „nejlepší fotbalovou hru všech dob“, oficiální UK PlayStation Magazine zase přišel se superlativem „nejlepší fotbalová hra pro PS3“ a německý ConsolPlus píše o „nejlepší fotbalové hře, jakou kdy svět spatřil.“ A ani jeden z nich se nemýlí. Více jsme o hodnocení zahraničních médií informovali zde a zde. Reakce české kritiky najdete pro změnu tady.

Špatnou zprávou je, že celá akce FIFA Týmu na stránkách Sport.cz dnešním večerem končí. Během vyhrazeného měsíce jsme vám přinesli informace o prakticky každém zákoutí nejlepšího fotbalového simulátoru všech dob, představili vám rozdíly mezi jednotlivými verzemi, v názorných video tutoriálech ukázali, jak správně hrát, a mnoho dalšího. Právě dnes večer se pro celou akci ozve závěrečný hvizd.

Jako fanoušci fotbalu půjdeme držet palce našim chlapcům. V koutku duše si připravujeme i masivní kotel pro hráče San Marina. Pokud to vyjde, těšíme se na MS 2010, pokud ne, poděkujme Ivanu Haškovi za částečnou rehabilitaci národního týmu. Tak nebo onak si můžeme na počítači či konzoli zahrát parádní fotbal.

Děkujeme za pozornost a třeba se setkáme při některém z online zápasů nejlepší fotbalové hry všech dob. FIFA 10!

* Podle údajů serveru Metacritic.com k 14. říjnu 2009

FIFA 10 je již v prodeji. Nejlepší fotbalový simulátor je dostupný na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze pro PC, PS3 a X360 obsahuje český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama