Hlavní obsah

Jedna trefa hezčí než druhá! Snajpr od Lafaty mezi premianty víkendu

Praha
Aktualizováno

Až jednou skončí ve Spartě, možná si ještě zahraje v mateřském Olešníku. Zdatné nástupce tam David Lafata nicméně má už teď. Důkazem je, že zástupce týmu z jihočeského přeboru bojuje v nejnovějším dílu ankety o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. V nabídce jsou nůžky, pohotový volej, parádní přímý kop, sólo či rána z dálky.

Jiří PočtýnskýVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Tomáš Kopřiva

Drahoslav Klapuš

Dominik Rejhon

Michal Kdolský

Miroslav Tressl

Vítězem ankety za minulý týden se stal Jakub Maryška z Mnichovohradišťského SK.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 5. květnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Jiří Počtýnský (FC Spartak Rychnov nad Kněžnou) - Královéhradecký přebor viděl výjimečnou trefu. Odražený míč po rohu zakroutil střelec tak náramně, že zaplul rovnou do šibenice.
Tomáš Kopřiva (SK Holice) - Ani pardubický přebor nechce zůstat stranou. Holicím se proti Libišanům povedla krásná akce zakončená střelou, do níž se autor gólu položil z voleje.
Drahoslav Klapuš (SK Ševětín) - Jihočeský přebor poprvé. Jsi zády k brance a zdá se, že tě centr přeletí? Tak nezoufej, vystřihni nůžky - a sláva tě nemine! Co na tom, že Ševětín nakonec prohrál 1:6...
Dominik Rejhon (SK Posázavan Poříčí nad Sázavou) - Středočeský přebor ozdobila mazácká akce. Sólo zakončené drzou fintou na obránce a především lahůdkovou ránou do vinglu.
Michal Kdolský (TJ Tatran Sedlčany) - V první lize aby člověk góly z přímých kopů hledal lupou... Naše anketa je ovšem nabízí často, jako nyní exemplář z divize A!
Miroslav Tressl (FK Olešník) - Jihočeský přebor podruhé. Lafata získal v první lize již šestou korunu krále střelců, bombou z dálky do horního růžku se zase předvedl jeho krajan.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 5. květnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Jiří Počtýnský (FC Spartak Rychnov nad Kněžnou)
44,3 %
Tomáš Kopřiva (SK Holice)
3,4 %
Drahoslav Klapuš (SK Ševětín)
7,2 %
Dominik Rejhon (SK Posázavan Poříčí nad Sázavou)
3,7 %
Michal Kdolský (TJ Tatran Sedlčany)
7,1 %
Miroslav Tressl (FK Olešník)
34,3 %
Celkem hlasovalo 2357 čtenářů.

Reklama

Související témata:
  1 : 0 West Ham - Leverkusen 1 : 0 48. min Živě
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň