Hlavní obsah

Bomby, slalom, patička... Hitparáda startuje s bohémem z Klubu kanonýrů

Praha

Letní přestávka končí, se začátkem nové sezóny pokračuje populární anketa o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. V první přehlídce naleznete i Jiřího Štajnera, známého bohéma a člena Klubu kanonýrů. K vidění jsou prudké střely, zakončení po smělém slalomu nebo trefa drzou patičkou.

Jiří ŠtajnerVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Marek Hejda

Tomáš Kolena

Lukáš Berky

Adam Jakš

Patrik Simon

Vítězem ankety za měsíc červen se stal Filip Henzl z TJ Spartak Chrastava.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 1. srpnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Jiří Štajner (TJ Spartak Chrastava) - Někdejší reprezentant ani v divizi C instinkt neúprosného zakončovatele neztrácí. Po obléhání branky si našel míč a zblízka tvrdou střelou skóroval.
Marek Hejda (Jiskra Domažlice) - Z plzeňské juniorky odešel sbírat zkušenosti do ČFL. Uvnitř šestnáctky předvedl parádní akci - drzý slalom mezi obránci a tvrdé zakončení. Gólman byl bez šance.
Tomáš Kolena (SK Toužim B) - Reprezentantovi karlovarského okresního přeboru je 35 let a za Toužim hraje rovněž jeho desetiletý syn. Táta se uvedl střelou v pádu do horního růžku.
Lukáš Berky (FK Bystřice pod Hostýnem) - Zlínský krajský přebor ozářila frajerská patička, jež byla jediným gólem duelu s Rožnovem. Oblíbeným klubem dvacetiletého záložníka je Baník Ostrava.
Adam Jakš (FK Sparta Brno) - Hrál za Bystrc, Zbrojovku i Vyškov, momentálně působí v jihomoravském přeboru. Z osmnácti metrů zacílil do šibenice tak přesně, že lépe už trefit nemohl...
Patrik Simon (FK Náchod) - Královéhradecký krajský přebor ozdobila vskutku brazilská parádička. Záložník se nejprve baletní kličkou zbavil soupeře, poté nádhernou trefou skóroval.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 1. srpnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Jiří Štajner (TJ Spartak Chrastava)
21,3 %
Marek Hejda (Jiskra Domažlice)
4,3 %
Tomáš Kolena (SK Toužim B)
1,8 %
Lukáš Berky (FK Bystřice pod Hostýnem)
5,6 %
Adam Jakš (FK Sparta Brno)
2,8 %
Patrik Simon (FK Náchod)
64,2 %
Celkem hlasovalo 1993 čtenářů.

Reklama

Související témata: