Hlavní obsah

Česko-slovenské finále poprvé v historii přivítají Košice

Finálový turnaj EURO Golden Tour, kde se tradičně utkávají nejlepší celky uplynulé sezóny z jednotlivých měst, v roce 2015 přivítají východoslovenské Košice. Turnaj se uskuteční o posledním listopadovém víkendu.

Foto: I.S.C. Sports, s.r.o.

Finálový turnaj EURO Golden Tour zavítá poprvé v historii do Košic

Článek

Fotbalová liga firem Golden Tour má před sebou již jen několik víkendových bojů a poté již budeme znát mistry ve všech šesti účastnických městech. Jako každý rok sezóna vyvrcholí soubojem nejlepších z nejlepších na finálovém turnaji EURO Golden Tour, na kterém se představí 24 nejúspěšnějších týmů letošního ročníku.

Po loňské premiéře Golden Tour v Košicích přišel velký šok na finálovém turnaji v Ostravě, kde právě košické týmy zaskočili favority a díky TATRA Police Teamu si košičané dokonce odvezli titul firemního fotbalového mistra. Ten byl podpořen ještě čtvrtým místem hotelu Double Tree by Hilton Košice. I proto padla volba na pořadatelství letošního ročníku na východoslovenskou metropoli, kam se nejlepší celky sjedou 28. listopadu 2015.

Na turnaj se kvalifikuje 5 týmů z Prahy, 3 z Plzně a Brna, 4 z Ostravy a Bratislavy, domácí pak bude reprezentovat hned 5 fotbalových výběrů. Více informací o postupovém klíči a celé Golden Tour naleznete na stránkách ligy www.goldentour.info

Reklama