Hlavní obsah

Náhrada za Ronalda? Real loví srbskou hvězdu z Lazia za téměř 4 miliardy!

Řím/Praha

Světový šampionát spěje do své závěrečné fáze, fotbalovým světem však hýbe i možná přestupová kauza kolem hvězdného Cristiana Ronalda. Portugalská superstar by podle spekulací médií měla za 100 miliónů eur zamířit do Juventusu Turín. A jak se zdá, Real už shání za svůj idol náhradu. V hledáčku Bílého baletu by měl podle italského listu Corriere dallo Sport být srbský záložník Lazia Řím Sergej Milinkovič-Savič. Úřadující šampión Ligy mistrů má za třiadvacetiletého záložníka nabízet 150 miliónů eur (asi 3,8 miliardy korun).

Foto: Sergei Karpukhin, Reuters

Sergej Milinkovič-Savič by se mohl stát novou posilou Realu Madrid

Článek

Milinkovič, který odehrál na probíhajícím světovém šampionátu všechny tři zápasy, se výbornými výkony blýskl jak v Evropské lize, tak především v posledním ročníku Série A, když ve 35 zápasech nastřílel dvanáct branek.

O oporu Lazia mají podle dostupných informací usilovat i další giganti v čele s Manchesterem United, Barcelonou či Paris Saint-Germain. Prim však má hrát právě Real. Agent srbské hvězdy Mateja Kežman se již měl sejít s prezidentem římského klubu Claudiem Lotitem a vyjednávat podmínky transferu.

Případnému Milinkovičově odchodu nahrává i fakt, že samotný fotbalista strávil dětství právě ve Španělsku a svojí náklonností k Realu se nikdy netajil.

Milinkovič není však není jediným fotbalistou, který by mohl na Santiago Bernabéu přijít. Zalepit mezeru po očekávaném Ronaldově odchodu by mohli i Eden Hazard z Chelsea, střelec Interu Milán Mauro Icardi či opora Bayernu Mnichov Robert Lewandowski.

Reklama