Hlavní obsah

Modrič: Ronaldo zůstane v Realu, jinde si ho neumím představit

Záložník Luka Modrič je přesvědčený, že jeho spoluhráč z Realu Madrid Cristiano Ronaldo zůstane ve španělském velkoklubu a neodejde do Juventusu Turín. Kapitán chorvatských semifinalistů mistrovství světa si hvězdného Portugalce neumí přestavit v jiném evropském týmu.

Foto: Sport.cz

Chorvatský fotbalista Luka Modrič si myslí, že Cristiano Ronaldo v Realu Madri zůstane.

Článek

"Uvidíme, co se stane, ale nemyslím si, že odejde. Rád bych, aby zůstal, protože je to nejlepší hráč na světě. Znamená pro nás hodně," řekl Modrič novinářům po sobotním čtvrtfinále MS, ve kterém Chorvaté zdolali domácí Rusko až po penaltovém rozstřelu.

Podle některých médií už je třiatřicetiletý Ronaldo s italským šampionem domluvený na podmínkách smlouvy a nyní se mezi kluby řeší přestupová částka, za kterou bude "Bílý balet" ochoten nejlepšího kanonýra v klubové historii pustit. Spekuluje se o 100 milionech eur (asi 2,59 miliard korun).

"Můj názor je takový, že Cristiano zůstane. Bylo by to skvělé, protože si ho neumím představit v jiném evropském týmu," konstatoval dvaatřicetiletý Modrič, jenž stejně jako Ronaldo vyhrál s Realem čtyřikrát Ligu mistrů.

Reklama