Hlavní obsah

Costovi za urážku matky sudího hrozí trest až na 12 zápasů

Madrid

Blikanec za všechny peníze. Útočník Atlétika Madrid Diego Costa si možná pořádně dlouho ve Španělsku nekopne. Poté, co byl za hrubou urážku sudího a jeho matky vyloučen v utkání s Barcelonou, hrozí hvězdě madridského klubu trest zastavení činnosti až na dvanáct zápasů. Pokud by španělský fotbalista právě takový flastr vyfasoval, nezahrál by si do konce tohoto ročníku La Ligy a stopku by měl i na pět kol v nové sezoně.

Foto: Albert Gea, Reuters

Útočník fotbalového Atlétika Madrid Diego Costa po vyloučení chytil sudího za ruku, aby nemohl udělit karty jeho spoluhráčům.

Článek
Fotogalerie

Costa byl za vulgární urážku vyloučen už v 28. minutě. Manzano incident uvedl do zápisu s tím, že útočník ho navíc chytil za ruku, aby nemohl udělit karty jeho spoluhráčům. Costovi, který jakékoliv provinění odmítl, hrozí zastavení činnosti na čtyři až na dvanáct zápasů.

Oslabený madridský celek držel s domácími dlouho krok, ale nakonec v závěru dvakrát inkasoval a Barcelona se díky vítězství přiblížila obhajobě titulu. Katalánci na prvním místě tabulky sedm kol před koncem zvýšili náskok před druhým Atlétikem na jedenáct bodů.

Reklama

Související témata: